Villa Irena

Za ljubitelje mirnog odmora daleko od gradske vreve i živosti koju pruža centar najvećeg turističkog središta Istre, preporuča se lokacija Veli Maj. Na udaljenosti 3 km od centra, 1 km od prvih plaža smještene su samostojeće istarske kuće, prizemnice ili katnice. Smještene su uz mirisno i raskošno mediteransko zelenilo, okružene velikim vrtovima i lijepo uređenim okućnicama.

Zona je idealna za obitelji i sve one koji žele uživati u tišini istarskih vrtova, toplom suncu, plavetnilu mora. Za aktivan odmor mogu se odabrati pješačke staze i biciklizam, tenis, beach-volley, stolni tenis, mini-golf, unajmljivanje čamaca…

Plaže su šljunkovite i kamene, stari istarski borovi sežu sve do mora, plaže su opremljene svlačionicama, tuševima i mnoštvom sportskih sadržaja. Ljubitelji aktivnog odmora mogu doći do plaža biciklima illi pješke, ali moguć je i pristup automobilima, gdje je uz svaku plažu moguće pronaći parking. Zaljubljenici u prirodu zasigurno će sa strašću krenuti u otkrivanje ljepota koje se mogu pronaći ne samo uz more, nego i u zelenom dijelu Istre.